SITE - HEAD BANNER

Frequently Asked Questions - vaak gestelde vragen

  • Is een zoekertje plaatsen echt gratis ?

    Ja. Een zoekertje plaatsen is echt gratis (inclusief 5 foto's). Zelfs als er een verkoop plaats vindt, dan is er geen (verkoop)commissie verschuldigd aan SuperKoopjes.be.

  • Zijn er ook betalende extra opties ?
  • Je kan je gratis zoekertje verrijken met betalende opties (bvb. je zoekertje op de thuispagina van SuperKoopjes.be plaatsen, op de categoriepagina, of om je gratis zoekertje extra in de kijker te zetten, in extra categorieën te plaatsen, of te ondersteunen met video-uploads, speciale veilingopties ('direct kopen', 'minimum bieddprijs', enz.. ), enz.. Het is steeds duidelijk aangeduid indien een optie betalend is en je vindt de tarieven onder de rubriek 'Vergoedingen' (tabblad 'Advertenties') op www.SuperKoopjes.be
  • Kan ik een eigen winkel openen op SuperKoopjes.be ?

    Ja, iedereen die geregistreerd en geverifieerd is als gebruiker van Superkoopjes.be kan een eigen winkel openen op SuperKoopjes.be. Onze super lage en dus heel aantrekkelijke voorwaarden vind je onder de rubriek 'Vergoedingen' (tabblad 'Winkels' op www.SuperKoopjes.be. Je hebt de keuze uit vier formules : 'Standard', 'Premium', 'Platinium' of 'Onbeperkt'.

  • SOCIAAL